Περιοχές του Δήμου Καβάλας που αντιμετώπισαν προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, επισκέφθηκε κλιμάκιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπό τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, μαζί με τον Δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη και τους συνεργάτες του.

Σκοπός των επισκέψεων ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα στις υποδομές και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα Τενάγη και την παρατενάγια περιοχή στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, και συγκεκριμένα τον Σταυρό, τον Αμυγδαλεώνα, το Δάτο, το Πολύστυλο, τις Κρηνίδες και τον Ζυγό.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο μετέβη στον Δήμο Παγγαίου όπου επισκέφθηκε την παρατενάγια περιοχή, καθώς επίσης την Εθνική Οδό 2 στο ύψος της Νέας Περάμου όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις.

Στο κλιμάκιο της Περιφέρειας συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κωστής Σιμιτσής, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αλέξης Πολίτης και Ανδρέας Καραγιώργης, ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Τάσος Παράσχου, και ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας Σταύρος Κιβράκης.