Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την “Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές”

Την ανέλυσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σε τετ-α-τετ που είχαν οι δύο άνδρες στο Υπουργείο.
ΙΛΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Την ολοκληρωμένη πρότασή του με τίτλο «Ειδική ανά Εκμετάλλευση Ενίσχυση Αγροτών σε Ορεινές και Μειονεκτικές περιοχές της Χώρας», την οποία έχει καταθέσει και στη διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, ανέλυσε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, μετά από πρόσκληση του δεύτερου και συνάντηση των δύο ανδρών στο Υπουργείο.

Η πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ αποτελεί τον καρπό πολυετούς έρευνας, που έλαβε υπ’ όψη της τα ευρωπαϊκά και εθνικά δεδομένα με γνώμονα και την εμπειρία που αποκόμισε ο ίδιος ο Βουλευτής από τις επαφές του με τον Τάσο Χανιώτη και άλλους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του τομέα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στις Βρυξέλλες, καθώς και την διεξοδική γνώση του πεδίου του πρωτογενούς τομέα στην Θράκη.

Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές"Παράλληλα, κατά τη συνάντηση ο Βουλευτής Ροδόπης ζήτησε από τον Υπουργό την επίσπευση των διαδικασιών για την άμεση συγκρότηση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής που υποσχέθηκε ο κ. Λιβανός, ως πρόκριμα για την ανάταξη των απωλειών των καλλιεργητών μπασμά στην Θράκη από τις ζημιές του 2018 και τις συνέπειες της πανδημίας και των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών του τελευταίου έτους.

Ακόμη ο Ιλχάν Αχμέτ επέμεινε στην πρότασή του για την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης ως έργου «Εθνικής Στρατηγικής Σημασίας» του φράγματος του Κομψάτου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια σημασία στήριξης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην Θράκη και την Ροδόπη.

Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές"Η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ μετά τη συνάντηση:

«Ανταποκρίθηκα στην δημόσια πρόσκληση του κ. Λιβανού από του βήματος της Βουλής για συνάντηση μαζί του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αφού τού επεσήμανα τα όσα έχουν συμβεί στο προηγηθέν χρονικό διάστημα της παρούσας διακυβέρνησης, με τις ανακολουθίες και τις πλημμέλειες που έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, τού παρουσίασα αναλυτικά τις προτάσεις και θέσεις μου για τον πρωτογενή τομέα της Θράκης και της Ροδόπης ειδικότερα. Η θέση μου είναι να μάχομαι δίπλα στους πολίτες και να διεκδικώ εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Γι’ αυτό και σήμερα, μετά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκήθηκε εκ μέρους μου πρόσφατα στην Βουλή, είχα την ευκαιρία να θέσω και από κοντά  στον κ. Λιβανό το διεκδικητικό πλαίσιο για τη Θράκη. Άλλωστε, ακόμα και η επίσκεψη της διακομματικής επιτροπής έγινε στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου και ήταν σήμερα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επικαιροποιηθούν τα ζητήματα και ενώπιον του νέου υπουργού. Τελούμε σε ενεργητική αναμονή για τα υπεσχημένα και πιέζουμε για να μετατραπούν σε εφαρμόσιμες πολιτικές επί του πεδίου οι διακηρύξεις για την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα στην Θράκη, που τόσο ανάγκη το έχει».

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

«Ειδική ανά Εκμετάλλευση Ενίσχυση Αγροτών σε Ορεινές και Μειονεκτικές περιοχές της Χώρας»

Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές" Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του Ιλχάν Αχμέτ για την "Ειδική ανά εκμετάλλευση ενίσχυση αγροτών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood