Α΄ Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ, εξελέγη ο Αλέξανδρος Τσαπέκος

"Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις σημερινές απαιτήσεις του επαγγέλματός μας και της επιστήμης μας".
ΤΣΑΠΕΚΟΣ 2
Α΄ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, εξελέγη ο δραστήριος και πετυχημένος Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, Αλέξανδρος Τσαπέκος.
Στη σχετική δήλωσή του, αναφέρει:
“Ευχαριστώ τις και τους συναδέλφους μου που στις εκλογές του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), με την ψήφο τους εκλέχθηκα στο δεκαπενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο του ΠΦΣ κ. Απόστολο Βαλτά για την πρότασή του να είμαι υποψήφιος για τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου του ΠΦΣ, πρόταση που ειλικρινά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά συγχρόνως και μεγάλη ευθύνη, καθώς και τους οκτώ συναδέλφους μου του Δ.Σ. του ΠΦΣ, που με στήριξαν με την ψήφο τους και κατέλαβα τη θέση αυτή.
Τέλος, ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ, στις και στους δικούς μου συναδέλφους Φαρμακοποιούς της Ροδόπης, που επί σειρά ετών εμπιστεύονται στο πρόσωπό μου την εκπροσώπησή τους στον ΠΦΣ!
Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από τη θέση αυτή θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις σημερινές απαιτήσεις του επαγγέλματός μας και της επιστήμης μας, να σταθούμε συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε, και βεβαίως να μη διαψεύσουμε τις ελπίδες των συναδέλφων μας! Ειδικά των νέων συναδέλφων – των νέων παιδιών, που ξεκινούν ή ξεκίνησαν την καριέρα τους στη δύσκολη αυτή εποχή της τελευταίας δεκαετίας!
Ο ρόλος του Φαρμακοποιού στην προστασία της υγείας των ασθενών και γενικότερα στη Δημόσια Υγεία, είναι σήμερα σημαντικός όσο ποτέ άλλοτε!”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood