9-11/5 το 22ο διεθνές συνέδριο της ΣΕΦΦΑ Κομοτηνής

9-11 Μαϊου το 22ο διεθνές συνέδριο της ΣΕΦΦΑ Κομοτηνής

afisa_22οΤο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, ανοίγει για 22η φορά τις πύλες του την Παρασκευή 9 Μαΐου.

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, συνεχίζει δυναμικά και με προσήλωση στο στόχο που έβαλε πριν από 21 χρόνια, και διοργανώνει και πάλι το συνέδριό της από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.

Αναμένεται και φέτος να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Θράκης επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να λάβουν μέρος σε δέκα σεμινάρια, τρεις στρογγυλές τράπεζες και δύο παράλληλες εκδηλώσεις με εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν 163 προφορικές και 111 αναρτημένες ανακοινώσεις ερευνητικών μελετών, καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Αθλητικής Επιστήμης.

Σύνεδροι από Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία, Η.Π.Α., Τουρκία, Φιλανδία, Ιράν, Λιβύη, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία θα βρεθούν και πάλι στην Κομοτηνή κάνοντάς την για μερικές μέρες πρωτεύουσα της αθλητικής επιστήμης.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 20.00 στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Σ.Ε.Φ.Α.Α., όπου θα τιμηθούν για τη συνεισφορά τους στο Συνέδριο και στο Τμήμα οι κ.κ. Μουντάκης Κ. και Γιαννακόπουλος Κ., ενώ στην Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, θα απονεμηθεί το βραβείο Ν. Σαμαρά που θεσπίστηκε στο 21ο Συνέδριο, για την απόφαση της να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood