8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Άτομα με αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων ενσωμάτωσης»

Από τον Σύλλογο "ΠΕΡΠΑΤΩ" και τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία "ΗΡΟΔΙΚΟΣ".
Screenshot_734

Το 8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Άτομα με αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων ενσωμάτωσης», διοργανώνουν φέτος ο Σύλλογος “ΠΕΡΠΑΤΩ” και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “ΗΡΟΔΙΚΟΣ”.

Από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουνίου στον Πρίνο της Θάσου η κατασκήνωση «Pitsas Camp» θα ανοίξει τις πύλες της προκειμένου να φιλοξενήσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους εγκαινιάζοντας συγχρόνως τη φετινή κατασκηνωτική σεζόν.  

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, εκπαίδευση και άθληση των ανάπηρων ατόμων

Κόστος συμμετοχής: 170€ | Περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορά από και προς λιμάνι και κατασκήνωση, διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό), διανυκτερεύσεις.   

Αριθμός συμμετοχών: 70 (ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή εγκρίνεται μόνο έπειτα από την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν καταθέσει το σχετικό χρηματικό ποσό εμπρόθεσμα, τότε χάνει το δικαίωμα συμμετοχής και ενημερώνεται ο επόμενος από τη λίστα αναμονής).

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25310-36909

Δήλωση συμμετοχής στο https://forms.gle/p9vCzau6y9Mjx4e58

8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Άτομα με αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων ενσωμάτωσης»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής
Κομοτηνή | Η κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Δωδέκατη Νύχτα” σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood