Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη χθες 6-11-2020 το απόγευμα, στον νομό Αττικής, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον κατηγορούμενο να εξέρχεται από οικία και να κατέχει τρεις σάκους.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν μέσα στους σάκους 39 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 52.534 γραμμαρίων.

Ακολούθως, στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν ακόμη 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21.924 γραμμαρίων, 2 πλαστικά δοχεία με χασισέλαιο συνολικού βάρους 3.233 γραμμαρίων, και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 74.458 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη, δύο δοχεία με χασισέλαιο βάρους 3.233 γραμμάρια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.