Το θύμα έκανε το λάθος να αφήσει για λίγα λεπτά εκτεθειμένη την τσάντα της

Ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε βάρος 69χρονης γυναίκας το πρωί της Τετάρτης σε κατάστημα της Καβάλας. Ως δράστιδα της κλοπής συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μια 66χρονη.

Ειδικότερα, η 66χρονη, ευρισκόμενη ως πελάτισσα στο κατάστημα και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία της 69χρονης, επίσης πελάτισσας του καταστήματος, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ, έγγραφα, μικροαντικείμενα και κλειδιά σπιτιού και οχήματος.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 66χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών και στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και όλα τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 69χρονη κάτοχό τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.