Εργαστήρι συναισθηματικής προσέγγισης των έργων που φιλοξενούνται στην Παπαδριέλειο  Πινακοθήκη Κομοτηνής (Γ. Κονδύλη 64), με αφορμή το βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη «Το Μουσείο των Υποσχέσεων», διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ.

Μέσα από αποσπάσματα του βιβλίου και  επιλεγμένα εικαστικά έργα της συλλογής της Πινακοθήκης, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τρόπους για να ταυτίσουν την εμπειρία της τέχνης με τα δικά τους συναισθήματα. Γιατί  κάθε πίνακας είναι  μια ιστορία που κάθε παιδί διαβάζει διαφορετικά…

ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝΛίγα λόγια για τη δράση

Τι συμβαίνει όταν ένα έκθεμα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Μουσείο των Υποσχέσεων; Θα καταφέρει η Μαργαρίτα να λύσει τους μυστηριώδεις γρίφους; Ποιο μυστικό κρύβει η σκοτεινή προθήκη;

Ελάτε να τρυπώσουμε στο παράξενο μουσείο, να γνωρίσουμε τα σπάνια εκθέματά του, και να ανακαλύψουμε τα κρυμμένα μυστικά του!

Στην εξερεύνησή μας θα συναντήσουμε διάσημους ήρωες, θάλασσες και ουρανούς, και μικρά πράγματα που αγαπάμε.

Ένας πολύ ξεχωριστός φύλακας και ένα τζίνι θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε το δικό μας μοναδικό μουσείο!

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 11 ετών, με ελεύθερη είσοδο, ωστόσο απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Υπεύθυνη: Νάγια Δαλακούρα

Τηλ: 2531022411