Η βροχή ουδόλως πτόησε τις πάντα δυναμικές κυρίες του συλλόγου “Γυναίκα & Δημιουργία”, οι οποίες για πολλοστή χρονιά συμμετείχαν στην πανελλαδική εθελοντική οικολογική δράση “Let’s do it”.

Η φετινή ωστόσο, ήταν η δεύτερη χρονιά που φύτεψαν δέντρα στη Στέγη “Αξί-ΖΩ” του συλλόγου ατόμων με νοητκή υστέρηση “Άγιοι Θεόδωροι”.

Πενήντα κυπαρισσοειδή δέντρα φύτεψαν και φέτος, όπως και πέρσι, συμβάλλοντας από την πλευρά τους στις εργασίες που γίνονται στον μικρό “παράδεισο” της Στέγης, όπου μεταξύ άλλων δημιουργούνται λαχανόκηποι και χώροι αναψυχής, μέχρι και κοτέτσι!

Συγχαρητήρια το λιγότερο λοιπόν στις δημιουργικές αυτές γυναίκες της πόλης, και σε όλους εκείνους φυσικά που ποικιλοτρόπως λειτουργούν ή υποστηρίζουν τον σύλλογο “Άγιοι Θεόδωροι” και τη Στέγη του “Αξί-ΖΩ”.

Η αεικίνητη πρόεδρος των “Αγίων Θεοδώρων” και του συλλόγου “Γυναίκα & Δημιουργία”, Νατάσα Λιβεριάδου, σημείωσε: “Όσο ο Θεός μας έχει καλά, θα είμαστε παρούσες και ενεργές. Για να βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, για μια κοινωνία που θα σέβεται το σπίτι της, τη φύση”.