5 συμπληρωματικές μεταθέσεις στη Δ.Α. Ροδόπης-Δήλωση ικανοποίησης από Τζατζανά και Κατρανίδη

5 συμπληρωματικές μεταθέσεις στη Δ.Α. Ροδόπης-Δήλωση ικανοποίησης από Τζατζανά και Κατρανίδη.
Αστυνομικό Μεγαρο Κομοτηνης
Πέντε συμπληρωματικές μεταθέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας (Δ.Α.) Ροδόπης, για την κάλυψη τεσσάρων κενών οργανικών θέσεων Ανθυπαστυνόμων και μίας θέσης Υπαστυνόμων, ενέκρινε το Συμβούλιο Μεταθέσεων Κατωτέρων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜ-Θ το Συμβούλιο ενέκρινε τις κάτωθι θέσεις: 2 για τη Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, 5 για τη Δ.Α. Δράμας, 8 για τη Δ.Α. Καβάλας, 7 για τη Δ.Α. Ξάνθης.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων ΕΑΚΑ και ΕΚΑ της Δ.Α. Ροδόπης, Σταυρούλα Τζατζανά και Στάθης Κατρανίδης αντιστοίχως, εκφράζουν την ικανοποίησή τους με κοινή τους δήλωση η οποία έχει ως εξής:
“Είναι γνωστό σε όλους μας το θέμα της λειψανδρίας στην Δ.Α. Ροδόπης και τα προβλήματα που αυτό προκαλεί και ανάγονται στην μη εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών μας Υπηρεσιών, στην καταπόνηση των μελών μας είτε μέσω της υπερεργασίας, είτε μέσω της μη χορήγησης των δικαιούμενων ημερησίων αναπαύσεων στο αστυνομικό προσωπικό και στην αναπόφευκτη υποβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας προς τους συμπολίτες μας. Η ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης είτε μέσω αποσπάσεων, είτε μέσω κάλυψης κενών οργανικών θέσεων, ήταν και είναι μία από τις προμετωπίδες του αγώνα των Συνδικαλιστικών μας Παρατάξεων για την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών των μελών της Ένωσής μας. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων στο οποίο ανακοινώθηκαν οι Συμπληρωματικές Μεταθέσεις 2020, ορίστηκε για την Δ.Α. Ροδόπης η κάλυψη μίας (01) κενής θέσης Υπαστυνόμων (άρθρου 7 παρ. 7 Ν.3686/2008)/Ανθυπαστυνόμων–Αρχιφυλάκων (Π.Δ. 82/2006) και τεσσάρων (04) κενών οργανικών θέσεων Ανθυπαστυνόμων (άρθρου 9 Ν.3686/2008/Αρχιφυλάκων–Υπαρχιφυλάκων (άρθρου 12 Ν. 3686/2008)/Αστυφυλάκων. Η ανακοίνωση των παραπάνω θέσεων είναι απότοκος των παρεμβάσεών μας προς τη Φυσική και την Πολιτική μας Ηγεσία, για την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργεί η λειψανδρία  στο αστυνομικό προσωπικό της  Δ.Α. Ροδόπης, αλλά και στην ποιότητα υπηρεσιών ασφάλειας που εμείς επιθυμούμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας, οι οποίες για μία ακόμη φορά απέδωσαν καρπούς. Είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα των αγώνων που δίνουμε, έχοντας πάντα δίπλα μας την Ομοσπονδία μας και τον Πρόεδρό μας κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, ο οποίος στέκεται πάντα συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιη διεκδίκησή μας και τον ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή του, το ενδιαφέρον του και την αμεσότητα των ενεργειών του. Συνεχίζουμε ενωτικά τον αγώνα μας για την στήριξη των συναδέλφων μας  σε κάθε επίπεδο.
Οι επικεφαλής των παρατάξεων:
Ε.Α.Κ.Α. Ροδόπης, Τζατζανά Σταυρούλα
Ε.Κ.Α. Ροδόπης, Κατρανίδης Ευστάθιος”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood