5 εκ. € από το ΠΔΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τα συμπληρωματικά έργα του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους.
2 Σύσκεψη Νοσοκομείο Κομοτηνής
Το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Κομοτηνής, και του Υπουργείου Υγείας, για όλα τα συμπληρωματικά έργα που σχετίζονται με την κατασκευή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», επιβεβαιώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, και του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.
Στη σύσκεψη ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι υπέγραψε την ένταξη των συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας από το οποίο και θα χρηματοδοτηθούν με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Τα 4 εκατομμύρια αφορούν στην κατασκευή από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, του δρόμου που θα οδηγεί στο νέο νοσοκομείο, καθώς και στη σύνδεση του νοσοκομείου με τα δίκτυα ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου και τηλεπικοινωνιών.
Το υπόλοιπο 1 εκατομμύριο ευρώ θα διατεθεί από την Περιφέρεια στον Δήμο Κομοτηνής και στη ΔΕΥΑ Κομοτηνής για τη σύνδεση του νοσοκομείου με τον Βιολογικό Καθαρισμό και το δίκτυο ύδρευσης.
Όπως επεσήμανε ο κ. Μέτιος, “τα έργα θα δημοπρατηθούν εντός του 2020 και οφείλουν να ολοκληρωθούν σε καθορισμένο χρονοδιάγραμμα”.
5 εκ. € από το ΠΔΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τα συμπληρωματικά έργα του νέου νοσοκομείου ΚομοτηνήςΣτη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, από την πλευρά της Περιφέρειας η Εκτελεστική Γραμματέας Ζωή Κοσμίδου και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Τάσος Παράσχου, από τον Δήμο Κομοτηνής ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νότης Χαραλαμπίδης, και από το Υπουργείο Υγείας η υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Ειρήνη Χατζοπούλου και υπηρεσιακά στελέχη.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood