Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης:

“H Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, σχετικά με τα γραφόμενα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη   «ΑΣ   ΜΑΣ   ΔΩΣΕΙ   ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΣ ΠΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΑΣΕΙΣ…Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ-45 προπονήσεις σε 60 μέρες και έρχεται κάποιος ΝΤΕΛΛΗΣ χωρίς σήμα διαιτητή και σου τινάζει  τον αγώνα από ασχετοσύνη και ανεπάρκεια», για τον α΄ βοηθό του αγώνα ΣΠΑΡΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ κ. Ντελή Ιωάννη.

Η Επιτροπή Διαιτησίας θέλοντας να προφυλάξει τον θεσμικό της ρόλο, την αξιοπρέπειά της αλλά και τον διαιτητή κ. Ντελή Ιωάννη, βεβαιώνει ότι ο εν λόγω διαιτητής ο οποίος αποφοίτησε με επιτυχία από τη σχολή διαιτησίας υπό την αιγύδα τησ ΕΠΟ την περίοδο 2015-2016 έχει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εντός 48 ώρες από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη με γραπτή του επιστολή στα ΜΜΕ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι για την τιμή και την υπόληψη τόσο τη δική μας όσο και του διαιτητή μας, να προσφύγουμε νομικά.

Υ.Γ. κ. Μιχάλη Κακουλίδη με ψέματα και λάσπη το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε εντυπώσεις για μερικές ώρες. Σας αφήνουμε στην κρίση του αθλητικού κόσμου του Νομού μας”.

Δείτε τις αναρτήσεις του κ. Κακουλίδη: