Με ένα πανέξυπνο βίντεο που ουσιαστικά αποτελεί μια «ταινία» μικρού μήκους, διάρκειας σχεδόν πέντε λεπτών, το μπασκετικό σωματείο του ΓΑΣ Κομοτηνής γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του!

Ο δημιουργός του, Νεοκλής Λεμονίδης, που με μια ευφυή ιδέα κατάφερε να χωρέσει δεκαετίες ιστορίας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, εξηγεί: «Χρειάστηκαν δέκα μήνες για να ταξιδέψουμε, εγώ και η μπάλα, σε μέρη της χώρας, ώστε να γυριστεί αυτό το βίντεο, αλλά άξιζε ο κόπος. Δυστυχώς δε γινόταν να χωρέσουν όλοι οι αθλητές, καθώς έχουν παίξει στον ιστορικό σύλλογο της πόλης πάρα πολλοί. Ζητώ συγνώμη από όλους τους υπόλοιπους. Ευχαριστώ τους παλιούς μου συμπαίκτες καθώς και τους παλιούς μου παίκτες που με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή».

Φυσικά, η ευχή του Ν. Λεμονίδη, όπως και όλης της Κομοτηνής, δεν είναι άλλη από το «να ξαναζήσει ο σύλλογος πάλι μεγάλες στιγμές και να βρεθεί ένας ακόμα να συνεχίσει το βίντεο με τα επόμενα 40 χρόνια της ομάδας»!

Το βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται εμβληματικές μορφές του συλλόγου, είναι άκρως συγκινητικό για όσους γνώρισαν και έζησαν το έντονο παρελθόν του…  Και δείχνει τον δρόμο της συνέχειας…

Απολαύστε το: