3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη

Του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής (Π.Ο.Α.Κ.).
Screenshot_457

Με τενίστες και τενίστριες αναπτυξιακών κατηγοριών από όλη την Ελλάδα, γέμισε το Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, όπου ο Πανθρακικός Όμιλος Αντισφαίρισης Κομοτηνής (Π.Ο.Α.Κ.), η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), και η Α ‘ Ένωση Αντισφαίρισης, συνδιοργάνωσαν το Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2. 

Οι αγώνες άρχισαν την Παρασκευή 10/3, διεκόπησαν το Σάββατο 11/3 το απόγευμα λόγω της βροχής, και ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 14/3. 

Νικητής στα μονά των αγοριών αναδείχθηκε ο Α. Θωμόπουλος της “Α.Ε.Τ. Νίκης Πατρών” που κέρδισε τον Κ. Θεοδοσιάδη του “Ο.Α. Λιτοχώρου” μετά από εντυπωσιακό αγώνα που κρίθηκε στο 3ο σετ, με 1-6 | 7-6 | 6-3). Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Μ. Δημητράκας του “Α.Ο.Α. Αστέρα Θεσσαλονίκης” και Ι. Μπερπερίδης του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας”. 

Στα διπλά αγοριών, οι Κ. Θεοδοσιάδης του “Ο.Α. Λιτοχώρου” και ο Ν. Αγγλόπουλος του “Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας” επικράτησαν των Κ. Γάτση του Ο.Α. Αθηνών και Χ. Τσίτσια του “Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή”, με 2-0 σετ: 6-1 | 6-3. Στην 3η θέση κατετάγησαν οι Κ. Τσουτσουμάνος του “Α.Σ. Κολλεγίου 2009” – Α. Δανιηλίδης της “Λ.Π. Φλώρινας” και Μ. Δημητράκας – Χ. Νικολάου του “Α.Ο.Α. Αστέρα Θεσσαλονίκης”. 

Στα μονά κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Μ. Βιανιτάκη του “Ηρακλείου Ο.Α.Α.” που επικράτησε της Χ. Νικολή του “Α.Σ. Αστέρας Θεσσαλονίκης” με 2-0 σετ: 6-0 | 6-3. Η Νικολή είχε αποκλείσει την προηγούμενη ημέρα στον ημιτελικό την Κομοτηναία Μ. Γανίτη του “Π.Ο.Α. Κομοτηνής” με 2-1 σετ: 3-6 | 6-1 | 6-4, σε ένα ματς που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Γαντίτη και η Ι. Τσεπετονίδου του “Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού” μοιράστηκαν την 3η θέση.

Στον τελικό των διπλών το χρυσό κατέκτησαν οι φιναλίστ του μονού, Βιανιτάκη και Νικολή, αφού οι αντίπαλές τους, Ι. Μεντζέλου του “Α.Σ.Α. Πανοράματος Πυλαίας” και Μ. Γανίτη του Π.Ο.Α. Κομοτηνής αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμού και έμειναν στη δεύτερη θέση. Την 3η θέση μοιράστηκαν οι Ε. Άνδρα του “Α.Ο.Α. Αστέρα Θεσσαλονίκης” – Ι. Τσεπετονίδου του “Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού” και Α. Παζάρα του “Α.Ο.Α. Αστέρα Θεσσαλονίκης” – Ε. Γιδά του “Ο.Α. Μαγνησίας”.

3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη 3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη 3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη 3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη 3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη 3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη 3η στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2, η Κομοτηναία Μελίνα Γανίτη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood