39 μετάλλια και 2η θέση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης

Στους χειμερινούς κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών.
Screenshot_1301
Στην Καβάλα πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινοί κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (10-12 ετών) της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με τη συμμετοχή δέκα συλλόγων και περισσότερων από 170 αθλητών και αθλητριών.
Η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.) συμμετείχε με αποστολή 27 αθλητών/αθλητριών που κατέκτησαν συνολικά 14 χρυσά, 9 αργυρά και 16 χάλκινα μετάλλια, και έφεραν τον σύλλογό τους στη 2η θέση της βαθμολογίας συλλόγων.
39 μετάλλια και 2η θέση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης
Ήταν μια εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση για το συνόλο των παιδιών της Ν.Ε.ΡΟ. που άντεξαν όλη την ημέρα σε μια πρωτόγνωρα απαιτητική διοργάνωση, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλες τις κούρσες που διαγωνίστηκαν, που βελτίωσαν στο σύνολο τους τις ατομικές τους επιδόσεις, και που στήριξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή κάθε συναθλητή τους.
Η εμφάνιση αυτή της ΝΕΡΟ, σε συνέχεια της εξαιρετικής εμφάνισης του αγωνιστικού τμήματος πριν από έναν μήνα, επιβεβαιώνει τη στοχευμένη και υψηλού επιπέδου δουλειά που συντελείται σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας, καταδεικνύοντας ότι τίποτα από τη συνεχιζόμενη εξέλιξη των τελευταίων ετών δεν είναι τυχαίο· αντιθέτως αποτελεί αποτέλεσμα μιας εξελισσόμενης σύγχρονης προσέγγισης προπονητικής η οποία έχει θεμελιωθεί από υψηλού επιπέδου επιστημονικής κατάρτισης συνεργάτες.
Άλλωστε, μήνυμα του συλλόγου είναι το “εμείς αλλάζουμε τα τετριμμένα και τα παιδιά μας ταράζουν τα νερά”, και σύνθημα, το “συνεχίζουμε σταθερά, δυναμικά και διασκεδαστικά”.
39 μετάλλια και 2η θέση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης
Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει:
  • προς τους γονείς, ευχαριστίες “για την εμπιστοσύνη τους” και συγχαρητήρια “για τη μεγαλύτερη επιτυχία των παιδιών τους η οποία είναι η αυτοεξέλιξή τους”,
  • προς την προπονητική ομάδα – Νίκο Παρασκευά (υπεύθυνος προπονητής προαγωνιστικής), Μαρίνθη Μήτρου, Φίλιππο Θεοφιλόπουλο και Αποστόλη Μαρέτη – συγχαρητήρια, “που προετοίμασε, συνόδευσε και καθοδήγησε τους αθλητές και τις αθλήτριες.
  • ευχαριστίες “για τη συνοδεία και τη σημαντική υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων”, τους παράγοντες του συλλόγου: Νικολέττα Τσιλιγγίρη-Μασσαλή (έφορος προαγωνιστικής), Κώστα Παπαστεφάνου (έφορος προαγωνιστικής), Γιώργο Μαρέτη (αντιπρόεδρο ΝΕΡΟ).
Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε.ΡΟ. αναφέρει ακόμη: “Παρ’ όλο που είθισται τα μετάλλια να έχουν για πολλούς τη σημασία τους, εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το συνολικό αποτέλεσμα των συμμετεχόντων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 27 δελφινιών της ομάδας της Κομοτηνής: https://koe.org.gr/uploads/docs/αποτελεσματα-ανα-σωματειο-19bbe.pdf).
39 μετάλλια και 2η θέση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood