Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, επτά διαρρήξεις καταστημάτων και οικίας, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία κλοπή δικύκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκαν την 23 και 24-4-2018 στην Αλεξανδρούπολη.

Για την υπόθεση συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε μία οικία και επτά καταστήματα, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο καταστήματα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε από το εσωτερικό τριών καταστημάτων, μεταξύ άλλων, χρήματα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κατά τη σύλληψη του ο 29χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί το δίκυκλο μοτοποδήλατο που είχε κλέψει , το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ περίπου, ένα μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.