Η ΔΕΗ blue γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας και χαρίζει 20 ηλεκτροκίνητα Citroën Ami blue!

Μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης θα αναδειχθούν 20 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroën Ami blue, ιδανικό για εύκολες, αθόρυβες, οικονομικές, και χωρίς ρύπους αστικές μετακινήσεις.
Image DEI blue

Η ΔΕΗ blue, ο ολοκληρωμένος πάροχος λύσεων ηλεκτροκίνησης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, και το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιας φόρτισης στην Ελλάδα με ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και γιορτάζει διοργανώνοντας διαγωνισμό με δώρο 20 Citroën Ami blue.

Μέσω του διαγωνισμού, που διεξάγεται στην ηλεκτρονική σελίδα drivemeblue.gr έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο διαδραστικό  παιχνίδι DriveMeblue, να «οδηγήσουν» το Citroen Ami blue, να «εξαφανίσουν» τα CO2 προστατεύοντας το περιβάλλον, και να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα λάβει χώρα με τη λήξη του διαγωνισμού.

Η ΔΕΗ blue γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας και χαρίζει 20 ηλεκτροκίνητα Citroën Ami blue!Από την ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθούν 20 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroën Ami blue, ιδανικό για εύκολες, αθόρυβες, οικονομικές, και χωρίς ρύπους αστικές μετακινήσεις. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα drivemeblue.gr την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2022.

Ταυτόχρονα η ΔΕΗ blue διοργανώνει roadshows σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει και να ζήσει από κοντά την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, της δοκιμαστικής φόρτισης και της οδήγησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, αλλά και να ενημερωθεί για τα προνόμια που συνεπάγεται η χρήση τους. Το εναρκτήριο event πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27-28 Αυγούστου στην Αθήνα (YABANAKI) και τα Roadshows συνεχίζονται σε:

  • Πάτρα (Πλατεία Τριών Συμμάχων), το Σαββατοκύριακο 3 -4 Σεπτεμβρίου.
  • Θεσσαλονίκη/ΔΕΘ (Περίπτερο ΔΕΗ), το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.
  • Ηράκλειο Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας), το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.
  • Αθήνα (Πλατεία Κεφαλαρίου), το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, στις αντίστοιχες πόλεις, κάθε Παρασκευή πριν την έναρξη του event, η διαδικασία της ενημέρωσης και της δοκιμαστικής φόρτισης θα πραγματοποιείται σε κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, στρατηγικού συνεργάτη της ΔΕΗ.

Στα roadshows, που διαρκούν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, η εμπειρία της φόρτισης γίνεται με τη χρήση της αναβαθμισμένης εφαρμογής ΔΕΗ blue που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα εγγραφής ως Μέλη ώστε να επωφελούνται από μειωμένες τιμές και νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες για να γίνει το ταξίδι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακόμα πιο εύκολο.

Πάρτε μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι, μπείτε στον διαγωνισμό, και διεκδικήστε ένα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης Citroën Ami blue.

Η ΔΕΗ blue γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας και χαρίζει 20 ηλεκτροκίνητα Citroën Ami blue!Ενημερωθείτε για τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτροκίνησης στα roadshows της ΔΕΗ blue και γίνετε συμμέτοχοι στη διάδοση και προώθηση της ηλεκτροκίνησης, στην ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις μας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα https://drivemeblue.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood