Το τριήμερο 26, 27 και 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε, έπειτα από δύο έτη εξαιτίας της πανδημίας, το ετήσιο πάλαι ποτέ πομακικό  λαϊκό πανήγυρι του «Αλάν Τεπέ», στην τοποθεσία «Φλάμπουρο» της Οργάνης του Δήμου Αρριανών.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αρριανών:

“Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή και είχε συμμετοχή από την περιοχή της Ξάνθης, του Έβρου, της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, και των χωρών της Βόρειας Μακεδονίας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Για την επιτυχή και ασφαλή διοργάνωση του τριημέρου συνέβαλαν με την ανιδιοτελή προσφορά τους και την παρουσία τους, πλειάδα φορέων και εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής. Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερων ευχαριστηρίων χρίζουν οι παρακάτω:

  • Το Ε.Κ.Α.Β. (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας).
  • Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
  • Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Δημητριάδης» για την παροχή ασθενοφόρου, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
  • Οι ιατροί Καδή Ισμέτ (Ουρολόγος) και Οσμάν Ισμαήλ (Γενικός Ιατρός).
  • Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης και το Α.Τ. Αρριανών.
  • Η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης.
  • Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής.

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Αρριανών Ριτβάν Αμέτ, αισθάνονται την υποχρέωση να μεταφέρουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και να ανανεώσουν το ραντεβού της καθιερωμένης διοργάνωσης για το επόμενο έτος”.

Πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια το πανηγύρι του Αλάν Τεπέ στην Οργάνη Ροδόπης Πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια το πανηγύρι του Αλάν Τεπέ στην Οργάνη Ροδόπης Πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια το πανηγύρι του Αλάν Τεπέ στην Οργάνη Ροδόπης Πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια το πανηγύρι του Αλάν Τεπέ στην Οργάνη Ροδόπης Πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια το πανηγύρι του Αλάν Τεπέ στην Οργάνη Ροδόπης