Η μικρή Κομοτηναία Κυριακούλα Μπάνια είναι μόλις 6 χρονών και πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα (κακοήθης όγκος των οφθαλμών).

Επειδή η πάθηση είναι σπάνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ιταλία για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες.
Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το αριστερό ματάκι της, και αν χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όρασή της, ακόμη και να χρειαστεί να της αφαιρεθεί το μάτι!
Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει!
Η Κυριακούλα δίνει τον δικό της αγώνα, όμως όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε να τη βοηθήσουμε να βγει νικήτρια!
Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για τη θεραπεία της κορούλας τους.
Η σωτηρία της ζωής της μικρούλας δεν δέχεται αναβολές! Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι!
Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειάζονται τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να εκδοθούν.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε με την “Παιδική Χαρά” είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την
απόδειξη της δωρεάς.

Περισσότερες πληροφορίες: 698 7521 698

SOS: Όλοι μαζί να σώσουμε την όραση και τη ζωή της μικρής συμπολίτισσάς μας Κυριακούλας SOS: Όλοι μαζί να σώσουμε την όραση και τη ζωή της μικρής συμπολίτισσάς μας Κυριακούλας SOS: Όλοι μαζί να σώσουμε την όραση και τη ζωή της μικρής συμπολίτισσάς μας Κυριακούλας SOS: Όλοι μαζί να σώσουμε την όραση και τη ζωή της μικρής συμπολίτισσάς μας Κυριακούλας