Τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ροδόπης επισκέφθηκε ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Ακόμη, ζήτησε ένα πλήρες υπόμνημα με τα θέματα που τους απασχολούν και τις προτάσεις τους προκειμένου να αναπτύξει σχετικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, και ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο σας. Τα πάνω από χίλια μέλη σας προσφέρουν στην τοπική κοινωνία πάνω από 5.000 παιδιά. Η ενίσχυση του δημογραφικού της Ροδόπης, της Θράκης και της Ελλάδας, δεν θωρακίζει μόνο την εθνική ασφάλεια, αλλά συμβάλλει και στην επίλυση του ασφαλιστικού και στην ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας. Εμείς ως πολιτεία και ως κυβέρνηση στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος προώθησα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ως στήριξη στον θεσμό της οικογένειας – άρθρο 21. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε κάθε κοινοβουλευτική πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της πολυτεκνίας. Σας ευχαριστούμε και είμαστε έτοιμοι για κάθε συνεργασία».

Τέλος, ο βουλευτής παρέδωσε τις σχολικές τσάντες-προφορά, του Συλλόγου Γερμανο-Ελληνικής Φιλίας «Filia Velbert»*, στα παιδιά των οικογενειών-μελών του συλλόγου.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Αγγελική Τσουκάτου, ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανίδη για το ενδιαφέρον του.

*Ο Σύλλογος Γερμανο-Ελληνικής Φιλίας «Filia Velbert», εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες το πολύ σημαντικό του έργο με δωρεές σε Σχολεία, Αστυνομία, Νοσοκομεία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα καθώς και σε Γηροκομεία και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σχολικές τσάντες στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ροδόπης προσέφερε ο Σύνδεσμος Γερμανο-Ελληνικής Φιλίας «Filia Velbert» Σχολικές τσάντες στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ροδόπης προσέφερε ο Σύνδεσμος Γερμανο-Ελληνικής Φιλίας «Filia Velbert»