Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, με παρόντα στη συνάντηση τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Παύλο Δαμιανίδη.

Ο Βουλευτής έκανε λόγο για “άψογη θεσμική συνεργασία που αφορά αποκλειστικά την πρόοδο του τόπου και την αναπτυξιακή του εγρήγορση”, και αναφέρθηκε στις “κρίσιμες προτεραιότητες της Ροδόπης προκειμένου να κερδίσουμε όλα εκείνα που είναι απολύτως αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά”.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ:

“Επισκέφθηκα σήμερα στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο προκειμένου να ενημερωθώ για τα έργα που “τρέχουν” στην Περιφέρειά μας και τις παρεμβάσεις που αφορούν όλους τους τομείς των προγραμμάτων στους οποίους δραστηριοποιείται ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης.

Επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά την άψογη θεσμική μας συνεργασία, που αφορά αποκλειστικά την πρόοδο του τόπου και την αναπτυξιακή του εγρήγορση.

Τόνισα από την πλευρά μου ότι είμαι έτοιμος και κατά τη νέα κοινοβουλευτική σύνοδο που ξεκινά, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να έρθουν στην Βουλή σε πρώτο πλάνο οι κρίσιμες προτεραιότητες της Ροδόπης, για να κερδίσουμε όλα εκείνα που είναι απολύτως αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά.

Παρών στη συνάντηση – και τον ευχαριστώ γι’ αυτό – ήταν και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Παύλος Δαμιανίδης, του οποίου η παρουσία μέσα στον μηχανισμό της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης αποτελεί εχέγγυο ορθής και παραγωγικής λειτουργίας“.