Ιλχάν Αχμέτ: “Άψογη θεσμική συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για την πρόοδο του τόπου”

Ο Βουλευτής έκανε λόγο για "άψογη θεσμική συνεργασία που αφορά αποκλειστικά την πρόοδο του τόπου και την αναπτυξιακή του εγρήγορση", και αναφέρθηκε στις "κρίσιμες προτεραιότητες της Ροδόπης προκειμένου να κερδίσουμε όλα εκείνα που είναι απολύτως αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά".
Screenshot_2232

Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, με παρόντα στη συνάντηση τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Παύλο Δαμιανίδη.

Ο Βουλευτής έκανε λόγο για “άψογη θεσμική συνεργασία που αφορά αποκλειστικά την πρόοδο του τόπου και την αναπτυξιακή του εγρήγορση”, και αναφέρθηκε στις “κρίσιμες προτεραιότητες της Ροδόπης προκειμένου να κερδίσουμε όλα εκείνα που είναι απολύτως αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά”.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ:

“Επισκέφθηκα σήμερα στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο προκειμένου να ενημερωθώ για τα έργα που “τρέχουν” στην Περιφέρειά μας και τις παρεμβάσεις που αφορούν όλους τους τομείς των προγραμμάτων στους οποίους δραστηριοποιείται ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης.

Επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά την άψογη θεσμική μας συνεργασία, που αφορά αποκλειστικά την πρόοδο του τόπου και την αναπτυξιακή του εγρήγορση.

Τόνισα από την πλευρά μου ότι είμαι έτοιμος και κατά τη νέα κοινοβουλευτική σύνοδο που ξεκινά, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να έρθουν στην Βουλή σε πρώτο πλάνο οι κρίσιμες προτεραιότητες της Ροδόπης, για να κερδίσουμε όλα εκείνα που είναι απολύτως αναγκαία για να προχωρήσουμε μπροστά.

Παρών στη συνάντηση – και τον ευχαριστώ γι’ αυτό – ήταν και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Παύλος Δαμιανίδης, του οποίου η παρουσία μέσα στον μηχανισμό της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης αποτελεί εχέγγυο ορθής και παραγωγικής λειτουργίας“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood