Ετοιμάζεται για επανένταξη ο μικρός πελαργός που είχε διασώσει η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης

Σύντομα θα είναι σε κατάσταση επανένταξης στο φυσικό του περιβάλλον ο τραυματισμένος όπως αποδείχθηκε τελικά, μικρός πελαργός, τον οποίο προ τριών εβδομάδων διέσωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής το μέλος της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης, Ξανθίππη Παρασκευά.  
Screenshot_2223

Σύντομα θα είναι σε θέση να επανενταχθεί στο φυσικό του περιβάλλον ο τραυματισμένος όπως αποδείχθηκε τελικά, μικρός πελαργός τον οποίο προ τριών εβδομάδων διέσωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής το μέλος της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης, Ξανθίππη Παρασκευά.

Μετά την αξιολόγηση της κατάστασής του από τις κτηνιάτρους, Εριφύλλη Καστή και Λαμπρινή Τζιώτζιου, μεταφέρθηκε για περίθαλψη στη “Δράση για την Άγρια Ζωή”, η οποία σε ανάρτησή της αναφέρει:

“Πολλή χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι το πελαργάκι που μας έστειλε η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης πριν τρεις εβδομάδες περίπου, πάει πολύ καλά. Όταν έφτασε είχε ανοιχτό κάταγμα στο μετατάρσιο οστό κοντά στην άρθρωση με τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού. Με τη σωστή ακινητοποίηση και φαρμακευτική αγωγή το κάταγμα έδεσε και το ζώο σύντομα θα μπορεί να μπει στον εξωτερικό κλωβό επανένταξης“.

Ετοιμάζεται για επανένταξη ο μικρός πελαργός που είχε διασώσει η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης Ετοιμάζεται για επανένταξη ο μικρός πελαργός που είχε διασώσει η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης Ετοιμάζεται για επανένταξη ο μικρός πελαργός που είχε διασώσει η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood