• Ένας νέος θεσμός γεννήθηκε στον Δήμο Ιάσμου.

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας Πελεκητής, που συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελπίδα (“Hope”) Πελεκητής και τον Δήμο Ιάσμου.
Πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το δημοτικό στάδιο Πελεκητής, απόλαυσε στο ξεκίνημα της βραδιάς μια ξεχωριστή επίδειξη tae kwon do και μια θεαματική χορευτική παράσταση. Ακολούθησε η συναυλία του γνωστού Τούρκου καλλιτέχνη, Ιλγιάς Γιαλτσιντάς, ενώ στο φινάλε οι Onirama ξεσήκωσαν τους νέους με τους ρυθμούς και τα τραγούδια τους.
Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Ιμπραχήμ Ντουμπάν, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Τεζτζάν Χουσεΐνκο, και κυρίως τη νεολαία Πελεκητής. 
Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου Οι Onirama ξεσήκωσαν τη νεολαία της Πελεκητής Ιάσμου