Οντέρ Μουμίν: “Απίστευτα επικίνδυνη η δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου”

"Δηλώσεις και ενέργειες που γίνονται χωρίς να υφίσταται εμπεριστατωμένη αντίληψη για την περιοχή, δεν υπηρετούν τη σοβαρότητα του κράτους, την ειρήνη, την ευημερία και την ιδέα της αρμονικής συμβίωσης".
5cf83b4b-oder2022-840x450
«Απίστευτα επικίνδυνη» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, τη δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ότι «οι Βουλευτές της Μειονότητας δύναται να παρακολουθούνται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποτελούν εθνικό κίνδυνο».
«Είναι προϊόν μιας ρατσιστικής, εξτρεμιστικής, αντιδημοκρατικής αντίληψης και λόγου, που θεωρεί τον Μειονοτικό Βουλευτή, τους αιρετούς εκπροσώπους, ακόμη και την ύπαρξη της ίδιας της Μειονότητας, ως εθνικό κίνδυνο και απειλή», τόνισε ο Οντέρ Μουμίν, και υπογράμμισε ακόμη: «Δυστυχώς η ιδέα αυτή τοπικά και πανελλαδικά υφίσταται και εκφράζει ορισμένους κύκλους. Είναι τρανή απόδειξη ότι η θέση που εκφράζει η Πολιτεία κατά καιρούς περί απόδοσης μειονοτικών δικαιωμάτων και περί ειλικρινούς προσέγγισης, αποτελεί ουτοπία. Δεν αποτελούμε εν δυνάμει κίνδυνο, ούτε είμαστε εσωτερικοί εχθροί. Δηλώσεις και ενέργειες που γίνονται χωρίς να υφίσταται εμπεριστατωμένη αντίληψη για την περιοχή, δεν υπηρετούν τη σοβαρότητα του κράτους, την ειρήνη, την ευημερία και την ιδέα της αρμονικής συμβίωσης».
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood