Χορτοκοπτικά τρακτεράκια στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ιάσμου, του Αετού Μίσχου, του Κομψάτου Πολυάνθοιυ και της Ένωσης Ασωμάτων, παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου.

“Αγαπάμε πολύ τη νεολαία μας, στηρίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ιάσμου, του Πολυάνθου, του Μίσχου και των Ασωμάτων”, δήλωσε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν.
Εν όψει, δε, της επιστροφής στα γήπεδα και στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ιάσμου, ο Δήμαρχος σημείωσε:
Η ιστορική ομάδα του Ιάσμου επιστρέφει σε ένα πλήρες, ανακαινισμένο γήπεδο. Αλλάξαμε τους πάγκους, αλλάξαμε τα δύο τέρματα, και η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο είναι άριστη. Παραδώσαμε και ένα χορτοκοπτικό τρακτέρ για τις ανάλογες εργασίες, στη διοίκηση της ομάδας”.
Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία Χλοοκοπτικά τρακτέρ παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου σε ποδοσφαιρικά σωματεία