Στις 22-28 Αυγούστου, στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας, θα πραγματοποιηθούν για ένατη χρονιά και ξανά μετά από τα δύο έτη της πανδημίας, οι “Κυκλώπειες Διαδρομές” της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής, ενώ ταυτόχρονα θα λάβει χώρα και η τέταρτη συγκέντρωση γυναικών μοτοσικλετιστριών.

Το γεγονός, που υποστηρίζεται και από τη Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, αναμένεται να προσελκύσει στη γη του Κύκλωπα Πολύφημου περισσότερες από χίλιες συμμετοχές και τουλάχιστον διπλάσιους επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα και γειτονικές χώρες.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό, όπως σημειώνει η πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής, Ιωάννα Πουρνάρα, “να απολαύσουμε το φυσικό κάλλος της περιοχής και να “μυηθούμε” στη μακραίωνη ιστορία του τόπου, μαζί με τις “σιδερένιες θεές” μας και πάντα μέσω της ασφαλούς οδού, με το κράνος και όλη την κατάλληλη ενδυμασία για έναν μοτοσικλετιστή”.

Εξάλλου, μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής η κ. Πουρνάρα, προανήγγειλε και τον σχεδιασμό της συμμετοχής της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής στην παρέλαση της 14ης Μαΐου 2023 στο πλαίσιο των “Ελευθερίων”.

Επιστρέφουν, στη Μαρώνεια, οι "Κυκλώπειες Διαδρομές"Επιστρέφουν, στη Μαρώνεια, οι "Κυκλώπειες Διαδρομές"