Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης ΘΡΑΚΗΣ με ανακοίνωσή του εκφράζει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς την «The Espressonist Coffee Company», για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία αθλητικού υλικού, σημειώνοντας:

“Η χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς αθλητικής προσφοράς του χορηγού μας, που νοιάζεται για τον αθλητισμό στον τόπο μας και αισθάνεται συναθλητής στην προσπάθεια και τους αγώνες μας, και επιπλέον γιατί παρέχεται σε καιρούς οικονομικής στενότητας. Αισιοδοξούμε η ενέργειά του να πείσει, να βρει και να ευαισθητοποιήσει και άλλους μιμητές να αποκτήσουν και αυτοί την τιμητική ιδιότητα του χορηγού, συνεισφέροντας στην προσπάθεια επιβίωσης και ανάκαμψης του περιφερειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ευχόμαστε στον ευγενή χορηγό μας προσωπική υγεία, επαγγελματική προκοπή, συνέχεια στο χορηγικό πνεύμα και καλή αγωνιστική χρονιά”.

The Espressonist Coffee Company. Ένα όνομα που έχει συνδεθεί με τον ποιοτικό καφέ, την ταχύτατη εξυπηρέτηση, το φιλικό και έμπειρο προσωπικό, και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Έχοντας τον άνθρωπο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θέλει πάντα να προσφέρει μοναδικό καφέ και λαχταριστά σνακ από εξαιρετικές πρώτες ύλες.

5b54f72b mployza diatisias 2022 2023 2 fa873fd1 mployza diatisias 2022 2023 1 6a1a30d6 mployza diatisias 2022 2023 3 a5d5eee6 mployza diatisias 2022 2023 4