Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι

Προσφέρετε στο παιδί σας την ευκαιρία να γνωρίσει τον συναρπαστικό και ωφέλιμο από όλες τις απόψεις, κόσμο της μουσικής!
Screenshot_2173
Μελέτες έχουν δείξει πως τα παιδιά τα οποία ασχολούνται με τη μουσική παίρνουν υψηλούς βαθμούς στο σχολείο.
Σύμφωνα με νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Vermont των ΗΠΑ, η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου μπορεί να βελτιώσει την προσοχή των παιδιών και τον συναισθηματικό έλεγχό τους, αλλά και να μειώσει το άγχος τους.
Στην αρχαία Ελλάδα θεωρούσαν πως η μουσική εκπαίδευση ήταν απαραίτητη στην ανάπτυξη ενός σωστού ανθρώπου, καθώς πεποίθησή τους ήταν πως η μουσική επιδρά καταλυτικά στο ήθος και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών. Έτσι, τα μικρά παιδιά διδάσκονταν από πολύ νωρίς, πώς ένας άνθρωπος που είναι μορφωμένος, είναι αυτός που νοείται ως «μουσικός ανήρ»…
Η μουσική εκπαίδευση δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα, να συνεργαστεί με άλλους, και να είναι δημιουργικός.
  • Δείτε τα 7 οφέλη της μουσικής στην ανάπτυξη των παιδιών.

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοιΠροσφέρετε στο παιδί σας την ευκαιρία να γνωρίσει τον συναρπαστικό και ωφέλιμο από όλες τις απόψεις, κόσμο της μουσικής!

 

Επικοινωνήστε με το κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη και ενημερωθείτε για το υψηλό επίπεδο σπουδών του, για τη φιλοσοφία του, για τα καινοτόμα προγράμματά του και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους του.
Στο Ωδείο Μ. Συκάκη διδάσκονται κλασικά όργανα, όπως πιάνο, φλάουτο, κιθάρα, βιολί, σαξόφωνο, αλλά και μοντέρνα, όπως ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο, ντραμς, καθώς και μονωδία και ανώτερα και ανώτατα θεωρητικά, όπως και τραγούδι.

Στην οδό Παιωνίου 15 / Τηλέφωνο: 2531025289 / E-mail: odeiom.sykaki@gmail.com, info@odeiosykaki.gr / Facebook: Ωδείο Μ. Συκάκη

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood