Ο Θερινός Κινηματογράφος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζει τις προβολές για φέτος το καλοκαίρι με την ταινία “Spencer” σε σκηνοθεσία του Pablo Larrain και σενάριο Steven Knight.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνας και του πρίγκιπα Κάρολου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα Χριστούγεννα στη εξοχική οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το φιλμ  είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά τη διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 12 ετών.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8, την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Αυγούστου, στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

Γενικές πληροφορίες:

  • Το ταμείο ανοίγει στις 20:00.
  • Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.
  • Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο και στο https://www.ticketservices.gr. Παρακαλούνται οι θεατές να προτιμούν την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο.
  • Άνεργοι, ΑμεΑ: είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο.
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
  • Η είσοδος στο θέατρο γίνεται οργανωμένα ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη σκάλα. Παρακαλούνται το ίδιο να κάνουν οι θεατές και κατά την έξοδό τους, ανά σειρά, και από τις τρεις εξόδους του θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από το προσωπικό του θεάτρου πριν την έναρξη της προβολής.