Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών.
3 (95) - Αντιγραφή

“Με στόχο την καλύτερη και ολοκληρωμένη προστασία του, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζει εντατικά και οργανωμένα τις παρεμβάσεις και εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης σε μεγάλο εύρος του Δήμου”.

Αυτό τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου, καθώς και οτι “οι δράσεις στοχεύουν στην πρόληψη και τον περιορισμό πιθανών προβλημάτων από τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα και στην προστασία ανθρώπων, περιουσιών, υποδομών και περιβάλλοντος ενώ συγχρόνως συντάχθηκε η μελέτη και αναμένεται η δημοπράτηση από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών του έργου για την αντιμετώπιση ανάλογων φαινομένων το χειμώνα”.

Ακόμη, υπογραμμίζεται οτι “σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας που δημοπράτησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αφορά χειμάρρους και  ποτάμια εντός του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών”.

Τέλος, σημειώνεται πως “η ενίσχυση της αντιπλημμυρικής κάλυψης υλοποιείται με ίδια μέσα και ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου καθώς και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”.

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood