Από το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής ανακοινώνεται ότι άρχισε η υποβολή αιτήσεων εγγραφής προνηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ «Προώθηση & Υποστήριξη Παιδιών” (τέως “Εναρμόνιση”)» για το σχολικό έτος 2022-2023. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως και τις 12/8/2022 και ώρα 23:59 βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που δίνεται αυτόματα. Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Ακόμη, δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται, αιτήσεις που αποστέλλονται με e-mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αντλούνται από τα πληροφοριακά συστήματα (Μητρώο Πολιτών, ΑΑΔΕ, ΕΡΓΑΝΗ, ΟΑΕΔ, ΗΔΙΚΑ ΑΕ κ.λπ.) της Δημόσιας Διοίκησης μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στην περίπτωση που η άντληση στοιχείων των δικαιολογητικών μέσω των διεπαφών δεν καταστεί δυνατή, π.χ. λόγω μη ταυτοποίησης, ή στην περίπτωση διαφωνίας με τα επιστρεφόμενα στοιχεία, οι αιτούντες υποβάλλουν μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα κατά περίπτωση δικαιολογητικά με τη διαδικασία της επισύναψης αρχείου pdf (upload).

Η Γραμματεία των Παιδικών Σταθμών του ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής για την εξυπηρέτηση των δημοτών θα λειτουργεί καθημερινά από την Τετάρτη 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, και τα απογεύματα της 8 και της 9 Αυγούστου έως τις 5.

Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καρά την προσέλευση.

Για απορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2531023175 & 2531072414 ή να απευθυνθείτε στα γραφεία του ΚΕΜΕΑ (Γρ. Μαρασλή 1, Πολυλειτουργικό Κέντρο).