Ελικόπτερα Kiowa επιτηρούν από σήμερα στον Έβρο

Ελικόπτερα Kiowa επιτηρούν από σήμερα στον Έβρο.
888

Του Ηλία Προύφα.

Ζεύγος ελικοπτέρων Kiowa επιτηρεί από σήμερα στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του ποταμού όπου βρίσκονται οι μονάδες της πρώτης γραμμής, τα φυλάκια και τα παρατηρητήρια του στρατού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr.com, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έξοδο του γεωτρύπανου “Αμπντούλ Χαμίτ Χαν” στην ανατολική Μεσόγειο, και κάτω από άκρα μυστικότητα, δύο ελικόπτερα Kiowa, μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη προς ενίσχυση των εκεί δυνάμεων του Δ’ Σώματος Στρατού και σήμερα έγιναν ορατά από τους κατοίκους της περιοχής.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος έχοντας τη στήριξη και έγκριση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, έδωσε εντολή στον  Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, Ταξίαρχο Γιάννη Χειμαριό, για μετακίνηση των δύο ελικοπτέρων στον Έβρο.

Ελικόπτερα Kiowa επιτηρούν από σήμερα στον ΈβροΈτσι από σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής, μετά και την αποστολή κομάντος από τον Στρατηγό Χουδελούδη, ενισχύονται ακόμη περισσότερο.

Η viral φράση του Στρατηγού Χουδελούδη τον περασμένο Ιούνιο στο πεδίο βολής ΑΣΚΟΣ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ, την ώρα που γίνονταν παραβιάσεις στο Αιγαίο, “εμείς θα δείξουμε πράγματα που θέλουμε οι άλλοι να τα δουν. Αυτά που δεν θέλουν να πάθουν, θα τα δουν. Είμαστε εδώ και τους περιμένουμε!”, παραμένει επίκαιρη…

πηγή: kranosgr.com

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood