ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης ψάχνει ημερομηνία εκλογών – Είμαστε έτοιμοι για μια προοδευτική διακυβέρνηση»

Νάσος Ηλιόπουλο: "Ορισμένοι πιέζουν τον Κ. Μητσοτάκη να μην πάει σε εκλογές ώστε από το το Ταμείο Ανάκαμψης να μοιράσει χρήμα με τον αδιαφανή τρόπο που έχει επιλέξει στους δικούς του ανθρώπους".
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει ημερομηνία εκλογών ανάμεσα σε συμπληγάδες, αλλά όποτε και αν γίνουν εμείς είμαστε έτοιμοι για μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα βάλει φρένο στον κατήφορο“, διαμηνύει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος.

“Από τη μια πλευρά ορισμένοι πιέζουν τον Κ. Μητσοτάκη να μην πάει σε εκλογές ώστε από το το Ταμείο Ανάκαμψης να μοιράσει χρήμα με τον αδιαφανή τρόπο που έχει επιλέξει στους δικούς του ανθρώπους. Κι από την άλλη πλευρά είναι όσοι τον πιέζουν να πάει τώρα με την προσδοκία ότι η ήττα θα είναι μικρότερη και θα μπορεί να τη διαχειριστεί εσωκομματικά την επόμενη ημέρα”, σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό για τις ανακοινώνεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην επικείμενη ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος της αξωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει: “Βασικές μας προτεραιότητες πέρα από τα άμεσα μέτρα για την ακρίβεια, είναι, η ρύθμιση με διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του, του πανδημικού χρέους, η κατάργηση του πτωχευτικού νόμου που έφερε η ΝΔ και η αντικατάσταση του από ένα πλαίσιο που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία για εργαζόμενους και μεσαία στρώματα, η συνολική ενίσχυση του κοινωνικού κράτους όπως η υγεία και η εκπαίδευση. Ταυτόχρονα χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο που θα στηρίζει την καλά αμειβόμενη εργασία και τις συλλογικές συμβάσεις. Το θέμα της ενέργειας επίσης αποτελεί κεντρικό κόμβο για τη στήριξη ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου. Τέλος, κεντρικό ζήτημα για την κοινωνία αποτελεί πλέον το θέμα της δημοκρατίας. Θα μπει ένα τέλος στις βίαιες παραβιάσεις του κράτους δικαίου που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε στις αλλαγές που χρειάζονται για μια σύγχρονη και συμπεριληπτική δημοκρατία“.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης ψάχνει ημερομηνία εκλογών - Είμαστε έτοιμοι για μια προοδευτική διακυβέρνηση»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood