Ο Θερινός Κινηματογράφος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, συνεχίζει τις προβολές για φέτος το καλοκαίρι με την ταινία “TOP GUN: MAVERICK” του Joseph Kosinski.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων και αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

f18e1e9d top gun 1Η ταινία είναι κατάλληλη.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες:

  • Το ταμείο ανοίγει στις 8 το βράδυ.
  • Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
  • Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο και στο https://www.ticketservices.gr
  • Άνεργοι, ΑμεΑ: είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας.
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
  • Η είσοδος στο θέατρο γίνεται οργανωμένα ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη σκάλα. Παρακαλούνται οι θεατές το ίδιο να πράττουν και κατά την έξοδό τους, ανά σειρά, και από τις τρεις εξόδους του θεάτρου και ύστερα από τις οδηγίες που δίνονται από το προσωπικό του θεάτρου λίγο πριν την έναρξη της προβολής.

f925c86f fb cover therino ioylios top gun