Στήριξη του Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη στους e-Αιμοδότες

Στήριξη του Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη στους e-Αιμοδότες.
IMG-9543

Στο γραφείο του στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης υποδέχτηκε ο Πρόεδρος, Αντώνης Γραβάνης, εκπροσώπους από τους e- Αιμοδότες, και συγκεκριμένα τον Λέανδρο Κουρτίδη, ο οποίος μαζί με τον Άγγελο-Μιχαήλ Χουβαρδά είναι εμπνευστής και δημιουργός της εφαρμογής, και τον Αϊβατζίδη Χρήστο, o οποίος είναι εθελοντής.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε με σκοπό να καταγράφει τις έκτακτες ανάγκες αιμοδοσίας και τις προγραμματισμένες εξορμήσεις που διοργανώνονται από τα νοσοκομεία, και έχει ήδη αποσπάσει αρκετές διακρίσεις.

Ο Πρόεδρος, δήλωσε ότι παρακολουθεί προσωπικά την πορεία της εφαρμογής και συνεχάρη τους δημιουργούς και τους εμπλεκόμενους για την καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία. Το ΕΒΕΡ, θα στηρίξει έμπρακτα την εν λόγω πρωτοβουλία ως χορηγός σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της εφαρμογής, αλλά και τις μελλοντικές  δράσεις των e- Αιμοδοτών.

«Εκ μέρους της Διοίκησης του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε την καινοτόμα πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί φωτεινό σηματοδότη για μελλοντικές καλές πρακτικές, βασιζόμενες στις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώνης Γραβάνης.

Στήριξη του Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη στους e-Αιμοδότες Στήριξη του Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη στους e-Αιμοδότες Στήριξη του Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη στους e-Αιμοδότες

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood