Το νερό…νεράκι, λένε στη Μαρώνεια, εν μέσω καλοκαιριού και…τουριστικής περιόδου (τρομάρα μας…), εξ αιτίας των συνεχών διακοπών της υδροδότησης σχεδόν καθημερινά και για πολλές ώρες.

Προ δεκαπενθημέρου, κάτοικοι και παραθεριστές του χωριού όπως μας καταγγέλλουν έμειναν χωρίς νερό για…36 ώρες (!), ενώ χθες, 20/7/2022, το ίδιο παρατηρήθηκε από τις 6 το απόγευμα έως σήμερα το πρωί στις 10!
“Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη. Ηλικιωμένοι και άνθρωποι με προβλήματα υγείας ταλαιπωρούνται, δεν μπορούν να πλυθούν, ούτε την τουαλέτα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν, βασικές ανάγκες εν έτει 2022. Επιστρέφουμε από τη θάλασσα και αναγκαζόμαστε να κάνουμε ντους σε ξενοδοχεία, σε φίλους και σε γνωστούς”, αναφέρουν τα παράπονα που φτάνουν στο inkomotini.news, ενώ ταυτόχρονα το πρόβλημα ταλανίζει και τους επαγγελματίες, όπως και τους αγρότες και κτηνοτρόφους, με τους τελευταίους να αναζητούν νερό σε διπλανά χωριά για να ξεδιψάσουν τα ζώα τους.
Όπως ακόμη υποστηρίζουν οι παθόντες δημότες και επισκέπτες, “ο δήμαρχος είναι εξαφανισμένος, τον ψάχνουμε στα τηλέφωνα και μας κοροϊδεύουν οι υπάλληλοι”.
408dda69 main image 1 554 orig