Το νερό…νεράκι λένε στη Μαρώνεια – Διακοπές υδροδότησης μέχρι και για…36 ώρες!

Το νερό...νεράκι, λένε στη Μαρώνεια, εν μέσω καλοκαιριού και...τουριστικής περιόδου (τρομάρα μας...), εξ αιτίας των συνεχών διακοπών της υδροδότησης σχεδόν καθημερινά και για πολλές ώρες.
diakopi-nerou-ΔΙΑΚΟΠΗ-ΝΕΡΟΥ

Το νερό…νεράκι, λένε στη Μαρώνεια, εν μέσω καλοκαιριού και…τουριστικής περιόδου (τρομάρα μας…), εξ αιτίας των συνεχών διακοπών της υδροδότησης σχεδόν καθημερινά και για πολλές ώρες.

Προ δεκαπενθημέρου, κάτοικοι και παραθεριστές του χωριού όπως μας καταγγέλλουν έμειναν χωρίς νερό για…36 ώρες (!), ενώ χθες, 20/7/2022, το ίδιο παρατηρήθηκε από τις 6 το απόγευμα έως σήμερα το πρωί στις 10!
“Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη. Ηλικιωμένοι και άνθρωποι με προβλήματα υγείας ταλαιπωρούνται, δεν μπορούν να πλυθούν, ούτε την τουαλέτα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν, βασικές ανάγκες εν έτει 2022. Επιστρέφουμε από τη θάλασσα και αναγκαζόμαστε να κάνουμε ντους σε ξενοδοχεία, σε φίλους και σε γνωστούς”, αναφέρουν τα παράπονα που φτάνουν στο inkomotini.news, ενώ ταυτόχρονα το πρόβλημα ταλανίζει και τους επαγγελματίες, όπως και τους αγρότες και κτηνοτρόφους, με τους τελευταίους να αναζητούν νερό σε διπλανά χωριά για να ξεδιψάσουν τα ζώα τους.
Όπως ακόμη υποστηρίζουν οι παθόντες δημότες και επισκέπτες, “ο δήμαρχος είναι εξαφανισμένος, τον ψάχνουμε στα τηλέφωνα και μας κοροϊδεύουν οι υπάλληλοι”.
Το νερό...νεράκι λένε στη Μαρώνεια - Διακοπές υδροδότησης μέχρι και για...36 ώρες!
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood