Ακόμη μία ανεξαρτητοποίηση – η τέταρτη! – μέλους της παράταξης “Επανεκκίνηση”, του δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών, Ντίνου Χαριτόπουλου, έρχεται να πιστοποιήσει το διαλυτικό κλίμα που εμπεδώνεται στους κόλπους της έναν περίπου χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, μετά τις δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης, της Κυριακούλας Τσολάκη τον περασμένο Ιανουάριο, του Τζανέρ Μουσταφά πριν από έναν μήνα, και του Σιακήρ Χουσεΐν πριν από δύο εβδομάδες, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κρωβύλης, Μπιλάλ Αϊχάν.

23605730 screenshot 2092Ο Μπιλάλ Αϊχάν στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για τον δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο:

“Κύριε δήμαρχε σας υποβάλλω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη “Επανεκκίνηση” με την οποία έχω εκλεγεί στις εκλογές του 2019 Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Κρωβύλης στου Δήμου μας.

Ο λόγος της ανεξαρτητοποίησής μου είναι η παντελής αδιαφορία σας για τους ανθρώπους που στελέχωσαν τον συνδυασμό σας και εκλέχθηκαν με αυτόν, η αδιαφορία σας να συνεργάζεστε μαζί μας, και η αθέτηση όλων των υποσχέσεων που μας δώσατε προεκλογικά.

Τελικά δεν μπορεί να σας γνωρίσει κανείς πραγματικά αν δεν συνεργαστεί μαζί σας.

Δεν είναι τυχαίο οτι έχουν παραιτηθεί αρκετοί εκλεγμένοι σύμβουλοί σας, και ακόμη περισσότεροι ειδικοί συνεργάτες σας, και γνωρίζω πολύ καλά οτι έπεται και συνέχεια παραιτήσεων.

Καλή συνέχεια στην εξαπάτηση υποψηφίων ώστε να τους εντάξετε στον συνδυασμό σας, είμαι σίγουρος οτι το κάνατε πολύ καλά”.