Περιοδεία σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή και Κοπτερό του Δήμου Ιάσμου, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Ροδόπης του ΚΚΕ με επικεφαλής την Εμπρού Γιουσούφ. Στις συζητήσεις που έγιναν με τους κατοίκους των χωριών, εκφράστηκαν προβληματισμοί όσον αφορά το μεγάλο κόστος παραγωγής, την ακρίβεια και το μεγάλο κύμα μετανάστευσης της νεολαίας της υπαίθρου της Ροδόπης. Ταυτόχρονα εκφράστηκε ανησυχία για την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία και γενικότερα στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς μέσα και από την αξιοποίηση της βάσης στην Αλεξανδρούπολη, η οποία αποτελεί “ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ αλλά και στόχος αντιποίνων των ανταγωνιστών του, την οποία προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ και εγκαινίασε η ΝΔ”. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ ανέδειξε τις “ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και τη στρατηγική  ταύτιση των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την πολιτική της πράσινης μετάβασης της Ε.Ε., το χρηματιστήριο ενέργειας, τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τις κυρώσεις απέναντι στη Ρωσία που πληρώνει ο λαός πανάκριβα αφού θα προμηθευόμαστε πλέον το πανάκριβο αμερικανικό υγροποιημένο LNG”. Τέλος, το κομματικό κλιμάκιο κάλεσε τους κατοίκους σε συμπόρευση και ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στην ύπαιθρο, στους αγώνες και στις εκλογές, αφού “η δράση των κομμουνιστών αποτελεί την ασπίδα για το τώρα και ελπίδα για το αύριο”.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Ροδόπης του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον γραμματέα της Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή το 2019 Ιμπραήμ Κηρατζή, βρέθηκε στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά Αρριανών όπου μεταξύ άλλων αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσα από τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στον Δήμο Αρριανών και την εξασφάλιση μόνιμης παρουσίας ασθενοφόρου ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά, όπως ζήτησε πρόσφατα με παρέμβασή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στη Βουλή.

Ακόμη έγινε κάλεσμα προς τους κατοίκους της περιοχής στην εκδήλωση του ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. στην πλατεία δίπλα από την πιάτσα ταξί, με θέμα “ΧΡΥΣΟΣ-ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΣΕ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ”, με ομιλητή τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.

Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά Περιοδείες κλιμακίων ΚΚΕ Ροδόπης σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή, Κοπτερό, Αρριανά