Ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Υδατοκαλλιεργητών Ροδόπης αναδείχθηκε πλειοδότης και κατά συνέπεια μισθωτής του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου στη σημερινή επαναληπτική δημοπρασία για την επαναλειτουργία του εν λόγω δημοτικού ακινήτου που παραμένει κλειστό και αναξιοποίητο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Υδατοκαλλιεργητών Ροδόπης θα υλοποιήσει εργασίες συντήρησης και επισκευής του και θα το αξιοποιήσει για δώδεκα χρόνια. 

Στη σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, αναφέρεται:

“Η σημερινή δημοτική αρχή με άξονα τη διαμόρφωση όρων και υποδομών τουριστικής αναβάθμισης της παραλιακής ζώνης ως πυλώνα της τοπικής ενδογενούς ανάπτυξης, διαμόρφωσε ένα πρόγραμμα αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας όπως είναι και το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου”.

Παρόντες στην ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία, ήταν ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Μουσταφά Καραγκιόζ, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μαρώνειας Χαράλαμπος Καρύδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, Μιχάλης Βασιλειάδης και φυσικά εκπρόσωποι του Αλιευτικού Συνεταιρισμού.

f5ac2172 toyristiko periptero imeroy 1