Ιλχάν Αχμέτ: “Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον”

Επισκέψεις σε οικισμούς πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και ευχήθηκε σε συμπολίτες του χρόνια πολλά για το Κουρμπάν Μπαϊράμ.
291936618_10160257901224238_7957363039328227771_n - Αντιγραφή

Επισκέψεις σε οικισμούς πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και ευχήθηκε σε συμπολίτες του χρόνια πολλά για το Κουρμπάν Μπαϊράμ.

Ο Ιλχάν Αχμέτ, που έτυχε σε όλα τα χωριά θερμής υποδοχής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει επί μακρόν με τους μουσουλμάνους κατοίκους τους, όλων των ηλικιών, και να τους ενημερώσει για τις μάχες που δίνει καθημερινά για τα θέματά τους εντός και εκτός Βουλής.
Όπως επανέλαβε, “δέσμευσή μου προς τον λαό είναι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι, ακούραστος, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, δηλαδή τα συμφέροντα μόνο του λαού”.
Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον" Ιλχάν Αχμέτ: "Δουλεύω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλον"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood