Υπόμνημα αιτημάτων επέδωσε στον Πρωθυπουργό ο Σύλλογος Οικισμού Κρυνοερίου Ροδόπης

"Μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή οι παιδικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης - Χρειάζονται πολλές ακόμα αντίστοιχες υποδομές στην περιοχή".
Screenshot_2024

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο οποίο επέδωσαν και υπόμνημα με αιτήματα που αφορούν την ανάγκη ανάπτυξης και ενίσχυσης των υποδομών της περιοχής, είχαν ο πρόεδρος Γεώργιος Καρακωστίδης και ο ταμίας Χρήστος Δαρίδης, του Συλλόγου Οικισμού Κρυονερίου Ροδόπης, στο πλαίσιο των εγκαινίων των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, αναφέρει: “Ως Σύλλογος του Οικισμού Κρυνοερίου θα θέλαμε να προσφέρουμε τις θερμότερες ευχές μας προς την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια των παιδικών κατασκηνώσεων στην περιοχή μας. Ευχόμαστε από καρδίας οι κατασκηνώσεις να γεμίζουν με εμπειρίες και χαρά τους μικρούς μας φίλους κάθε καλοκαίρι. Η λειτουργία των κατασκηνώσεων στο Κρυονέρι αναβαθμίζει την περιοχή, της οποίας οι υποδομές ελπίζουμε και στοχεύουμε να ενισχύονται συνεχώς. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Βουλευτή Ροδόπης κύριο Ευριπίδη Στυλιανίδη, χάριν στο ενδιαφέρον και στην προθυμία του οποίου αυτή η συνάντηση κατέστη δυνατή”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood