Ο Θερινός Κινηματογράφος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, συνεχίζει τις προβολές για φέτος το καλοκαίρι με την ταινία “The Good Boss” του Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Με πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Μπαρδέμ, αυτή είναι η καυστική σάτιρα του Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα που θριάμβευσε στα ισπανικά ταμεία και σάρωσε τα βραβεία Goya της Ισπανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Ο Μπλάνκο έχει κληρονομήσει το εργοστάσιο κατασκευής ζυγαριών από τον πατέρα του. Κι όπως ο πατέρας του πάντα περηφανευόταν ότι φροντίζει τους υπαλλήλους του σαν να είναι όλοι μια μεγάλη οικογένεια, αυτό διατείνεται ότι κάνει κι ο Μπλάνκο. Ειδικά αυτή την εποχή που περιμένει τους ελεγκτές/κριτές του κρατικού διαγωνισμού «Επιχειρηματικής Αριστείας» που διψά να κερδίσει. Μόνο που την εικόνα του «τέλειου αφεντικού» αμαυρώνουν πολλά. Όπως ένας προσφάτως απολυμένος εργάτης που κατασκηνώνει απέναντι από την είσοδο του εργοστασίου σε πεισμωμένη καθιστική διαμαρτυρία. Ή, η κατάθλιψη του προϊστάμενου επιστάτη που προκαλεί χάος στην οργάνωση των παραγγελιών. Ή, ακόμα πιο καθοριστικά, η ναρκισσιστική φύση του Μπλάνκο που τον οδηγεί στο κρεβάτι μιας όμορφης και φιλόδοξης μαθητευόμενης, που απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 12 ετών.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 21:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής (δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο).

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες:

  • Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.
  • Άνεργοι, ΑμεΑ: είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας.
  • Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούνται οι θεατές να προτιμούν την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου.
  • Προπώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου: https://www.ticketservices.gr
  • Το ταμείο ανοίγει στις 20:00.
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
  • Η είσοδος στο θέατρο γίνεται οργανωμένα ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη σκάλα. Παρακαλούνται οι θεατές το ίδιο να κάνουν και κατά την έξοδό τους, ανά σειρά, και από τις τρεις εξόδους του θεάτρου, και ύστερα από τις οδηγίες που θα δίνονται από το προσωπικό του θεάτρου λίγο πριν την έναρξη της προβολής.

7d742573 fb cover therino ioylios the good boss