-
Αξίζει να σημειωθεί πως η 30η σημαία που τοποθετήθηκε αντιπροσωπεύει το χωριό Γαλήνη, το χωριό με τους μηδέν κατοίκους, το χωριό της περιοχής που έχει εγκαταλειφθεί από κατοίκους και έχει ερημώσει… (δείτε ΕΔΩ).
Το Αγροτικό & Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος συμμετείχε σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 σε κινητοποίηση κατοίκων της Ορεστιάδας στην υπό κατασκευή νέα δομή παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο, “στην καρδιά της ισλαμικής πολιτείας που θέλει να στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Μηταράκη στα σύνορα του Έβρου, στις πλάτες του Ελληνικού Στρατού”, όπως τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Τσιομπανίδης, κάνοντας λόγο για μια εξέλιξη “άκρως επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια”.
Το ΑΚΚΕΛ, μαζί με όλους τους προέδρους των 30 κοινοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας, σήκωσαν 30 Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της δομής, “σε ένα αγροτεμάχιο που ο ήρωας κάτοικος του Φυλακίου, Κώστας Σωτηρόπουλος, δεν έδωσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη-Μηταράκη και παραμένει προς πείσμα των γαλάζιων ισλαμολάγνων Ελληνικό έδαφος στην καρδιά του νέου Ισλαμαμπάντ στον ακριτικό Έβρο, ως ένδειξη ότι ο Έβρος είναι γη Ελληνική”, επεσήμανε ακόμη ο κ. Τσιομπανίδης.
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ σχολιάζοντας το γεγονός οτι εκτελούνται εργασίες ανέγερσης της νέας δομής ακόμη και τις Κυριακές, σημείωσε πως αυτό “δείχνει οτι βιάζονται να προλάβουν μη τυχόν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν έχει τελειώσει το έργο”.