Αυτονόητο “όχι” του Ιλχάν Αχμέτ στις επενδύσεις χρυσού στη Θράκη

Ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ που εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Δάμωνα Δαμιανό στη χθεσινή εκδήλωση της διανομαρχιακής επιτροπής Έβρου-Ροδόπης που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Ροδόπης, στέκεται και πάλι δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και εκφράζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του στις «επενδυτικές» δραστηριότητες της εταιρίας «ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.».
ΙΛΧΑΝ ΟΚ

Ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ που εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Δάμωνα Δαμιανό στη χθεσινή εκδήλωση της διανομαρχιακής επιτροπής Έβρου-Ροδόπης που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Ροδόπης, στέκεται και πάλι δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και εκφράζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του στις «επενδυτικές» δραστηριότητες της εταιρίας «ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.», μετά την ανακίνηση εκ νέου του θέματος από την έκδοση της απόφασης 1.524/2020 του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η απόφαση αυτή ακυρώνει προηγούμενη ανάλογη απορριπτική του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας για την υλοποίηση του έργου της εξόρυξης χρυσού, με συνέπεια η αρμόδια Υπηρεσία να καλείται εκ νέου να αξιολογήσει το αίτημα για την έγκριση της ΜΠΕ της εταιρείας.

Αυτονόητο "όχι" του Ιλχάν Αχμέτ στις επενδύσεις χρυσού στη Θράκη

Από την πλευρά του βουλευτή προτάθηκε κάθε είδους υλική και πολιτική στήριξη στο έργο των νομικών παραστατών που θα αναλάβουν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα του ΣτΕ, και πολιτική συστράτευση των τριών βουλευτών της Ροδόπης με συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό Κ. Σκρέκα, την πρόεδρο της Διακομματικής για τη Θράκη Ντ. Μπακογιάννη, καθώς και όλους τους συναρμόδιους φορείς, προκειμένου να γίνει ξεκάθαρη για μια ακόμη φορά η θέση για την άρνηση στη συγκεκριμένη επένδυση.

Ο Δ. Δαμιανός υπογράμμισε: “Για πάνω από είκοσι χρόνια οι πολίτες του Έβρου και της Ροδόπης δίνουν ομόθυμα, με δύναμη και αποφασιστικότητα, τον αγώνα ενάντια στην υλοποίηση των επενδύσεων των εταιριών χρυσού στην περιοχή μας. Δεν πρόκειται για εμμονή, αλλά για πεποίθηση όλων μας ότι η Θράκη διαθέτει τις δυνατότητες και τους φυσικούς πόρους για να πετύχει τον στόχο της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood