Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη

Παρουσία του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό.
291307962_574413940883989_3108440588445446464_n

Έχοντας παρέλθει 34 χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Πόρπης (1988), και έχοντας ολοκληρώσει έναν πετυχημένο κύκλο με πλούσια παρακαταθήκη στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού και όχι μόνο, ήρθε η στιγμή για τους Πορπιώτες να πάνε παρακάτω.

Έτσι, οι προσπάθειες που καταβάλλουν εδώ και λίγο καιρό για την ανασύσταση και ίδρυση ενός πολιτιστικού συλλόγου, φαίνεται πως έχουν αίσια έκβαση.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, Πορπιώτες και Πορπιώτισσες γέμισαν την αίθουσα του Συλλόγου στην Πόρπη και έθεσαν τα θεμέλια για την ίδρυση του “Μορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου”. Ορίστηκε προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που θα κινήσει τις τυπικές διαδικασίες για την αναγνώριση του Συλλόγου και θα ορίσει την πρώτη επίσημη συνεδρίαση για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου. Το παρών στη συνάθροιση έδωσε και ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Πόρπη.

Τα μέλη αισίως έφτασαν τα 65, αλλά αν κρίνουμε από την ανταπόκριση που έχει η ηλεκτρονική εφημερίδα Πόρπη-News, που ήδη αριθμεί 762 μέλη, τότε είναι σίγουρο ότι ο νέος σύλλογος έχει όλες τις προϋποθέσεις να ριζώσει και να μακροημερευσει. Τα καλύτερα όπως φαίνεται έρχονται…

Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη Μπήκαν τα θεμέλια για την ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στην Πόρπη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood