Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη

Στο Ωδείο Μ. Συκάκη στόχος είναι η διερεύνηση της μουσικής, η αγάπη προς τις τέχνες και η δημιουργία μουσικών, όπως αυτοί το ονειρεύονται. Στόχος είναι πάντα ο πολιτισμός.
b9b28bd9-img-6453-487x365

Ο συνοπτικός απολογισμός της εκπαιδευτικής χρονιάς που μας πέρασε δεν θα μπορούσε παρά να γεμίσει με υπερηφάνεια τη διεύθυνση του κορυφαίου Ωδείου Μ. Συκάκη για όσα πέτυχαν οι μαθητές του.

“Μετά από δύο χρόνια πανδημίας που μας έκλεισε στα σπίτια μας, σταδιακά αρχίσαμε να βρίσκουμε τους ρυθμούς μας. Από τον Απρίλιο και έπειτα μετράμε τις επιτυχίες και τα κατορθώματα των μαθητών μας και μένουμε δίπλα τους να χαιρόμαστε μαζί τους, βλέποντας να αναγνωρίζονται οι κόποι τους”, σημειώνουν οι Όλγα και Χριστίνα Συκάκη, και εξηγούν: “Από βραβεία συμμετοχής και α’ βραβείο στο διαγωνιστικό μέρος του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, από την εισαγωγή των μαθητών μας στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και τις πολλές συναυλίες που κάναμε μέσα στον Ιούνιο, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τους μαθητές μας που με πολύ προσωπικό κόπο, θυσία και κούραση, κατάφεραν να αναδείξουν τα ταλέντα τους, να αφιερώσουν χρόνο και κόπο σε μια τέχνη, και πάνω απ’ όλα να χαρούν με το μουσικό μοίρασμα που βίωσαν. Ούτως ή άλλως η μουσική μελέτη είναι εξ ορισμού μοναχική. Έτσι, η δυνατότητα μοιράσματός της, είναι πάντα ο στόχος”.
Οι κυρίες Συκάκη απευθύνονται και στους γονείς των μαθητών του: “Όπως πάντα συγχαίρουμε και τους γονείς, που είναι σιωπηλοί υποστηρικτές, καθώς γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να δίνουν διάφορα ερεθίσματα στα παιδιά τους”.
Τέλος, απευθύνουν “ένα μεγάλο ευχαριστώ” στους καθηγητές και “πολύτιμους συνεργάτες του Ωδείου Μ. Συκάκη, κ. Βαργεμτζίδη Σάκη, κ. Δημητριάδη Δημήτρη, κ. Κουτσαϊμάνη Μάρα, κ. Μαρκοπούλου Βάγια, κ. Συκάκη Μπάμπη και κ. Συρόπουλο Βασίλη, σίγουρα για την αγαστή συνεργασία, αλλά περισσότερο για τη φιλική και χαρούμενη ατμόσφαιρα που παρέχουν. Όλοι οι καθηγητές και οι μαθητές μας, ομορφαίνουν το χώρο μας”.
Στο Ωδείο Μ. Συκάκη στόχος είναι η διερεύνηση της μουσικής, η αγάπη προς τις τέχνες και η δημιουργία μουσικών, όπως αυτοί το ονειρεύονται. Στόχος είναι πάντα ο πολιτισμός.
Η γραμματεία του Ωδείου θα παραμείνει ανοιχτή όλο τον Ιούλιο, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, για εγγραφές, πληροφορίες και μουσικές συζητήσεις.
Το συναρπαστικό ραντεβού μουσικής δράσης με το Ωδείο Μ. Συκάκη, ανανεώνεται για την 1η Σεπτεμβρίου!
Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη Πλούσιος και ποιοτικός απολογισμός για το Ωδείο Μ. Συκάκη
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood