Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ συνεχίζει το πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές και στην ύπαιθρο με σύνθημα «Τόλμησε τον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ! Ασπίδα για το τώρα και ελπίδα για το αύριο!» αναδεικνύοντας στον λαό της Ροδόπης τις αιτίες και τους υπεύθυνους για τις δυσκολίες που βιώνει καθημερινά με το κύμα ακρίβειας να καλπάζει εξανεμίζοντας το λαϊκό εισόδημα και την ανασφάλεια να εντείνεται λόγω της επικίνδυνης εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που συνεχίζεται.
Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες, τις γυναίκες και τη νεολαία των λαϊκών οικογενειών, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες ώστε να γίνουν πρωταγωνιστές και να “κάψουν” όλα τα αντιλαϊκά σενάρια της επόμενης μέρας.
 
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:
  • Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 10:00 επίσκεψη σε υπηρεσίες του δημοσίου στο κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης με επικεφαλής τον Νίκο Βαργεμίδη, και στις 18:30 εξόρμηση στο Εμπορικό Κέντρο Cosmopolis και στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και Family με επικεφαλής την Αμαλία Κασαπαντωνίου.
  • Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21:00 περιοδεία στην Οργάνη με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.
  • Κυριακή 3 Ιουλίου εξόρμηση στο Φανάρι από κλιμάκιο της Τ.Ε. Ροδόπης.

ΚΚΕ ΠΑΝΟ