Με την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ειρήνη Χατζοπούλου συναντήθηκε στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.

Τα κύρια αντικείμενα της συνάντησης επικεντρώθηκαν σε θέματα αναβάθμισης και ενίσχυσης της λειτουργίας των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ εντός του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Συγκεκριμένα, η κ. Χατζοπούλου διαβεβαίωσε τον δήμαρχο για την έγκριση των έργων εκσυγχρονισμού κτιριακής βελτίωσης και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Σαπών και την ένταξή τους στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Επίσης, έκανε δεκτή την πρόταση για λειτουργία Ιατρείου Επίβλεψης Διαβητικών στο Κέντρο Υγείας Σαπών, και αποδέχτηκε  το αίτημα για τη λειτουργία σε καθημερινή βάση του ιατρείου της Μαρώνειας αναβαθμίζοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην παραλιακή ζώνη εν όψει της θερινής περιόδου.

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου και λόγω της επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει στη διάρκεια του καλοκαιριού, ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών δεσμεύτηκε πως ο Δήμος θα αναλάβει την καθαριότητα του χώρου.

852f8e49 eikona viber 2022 06 24 12 10 50 252