Νίκος Λυκούδης: Ο αναμορφωτής του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Νίκος Λυκούδης: Ο αναμορφωτής του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής.
287598842_5778747715473249_5146239849317558111_n

Ο Νίκος Λυκούδης ανέλαβε πρόεδρος στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ το 2011. Από τότε και έπειτα η αστική συγκοινωνία μπήκε σε δρόμους και σοκάκια του Δήμου μας που δεν εξυπηρετούσε μέχρι τότε, καθώς και στην πανεπιστημιούπολη όπου τοποθετήθηκαν έξυπνες στάσεις και στέγαστρα.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ανανεώθηκε και βελτιώθηκε σε πολλούς τομείς, όπως με τον εκσυγχρονισμό των οχημάτων του στόλου του, στο κομμάτι της εξυπηρέτησης, αλλά και του brand και της εξωστρέφειας της εταιρείας ευρύτερα.
Εισήλθε στην εποχή της τεχνολογίας και της καινοτομίας μέσω της ιστοσελίδας και των social media του οργανισμού, καθώς και των έξυπνων στάσεων και των ηλεκτρονικών εισιτηρίων που εγκατέστησε και εφάρμοσε.
Ενίσχυση της εταιρικής ταυτότητας
Από την πρώτη μέρα της διοίκησής του ο Νίκος Λυκούδης έφερε καινοτόμες αλλαγές με σκοπό την ενίσχυση της εταιρικής ταυτότητας του Αστικού ΚΤΕΛ. Οι στολές που φέρουν απαραίτητα οι οδηγοί και το προσωπικό ήταν από τα πρώτα πράγματα που εισήγαγε.
Περιόρισε τους χώρους των διαφημίσεων, από ολόκληρο το λεωφορείο που ήταν μέχρι τότε, στο οπίσθιο μόνο μέρος των λεωφορείων. Με τον τρόπο αυτό πέτυχε την ανάδειξη των χρωμάτων και της ταυτότητας των οχημάτων του στόλου.
Ακόμη εξόπλισε τις στάσεις και τα λεωφορεία με τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις και οθόνες προορισμού LED για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Τέλος το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής μετακόμισε σε ολοκαίνουργια σύγχρονα γραφεία στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Σοφοκλέους Κομνηνού 22.
Αρωγός της τοπικής κοινωνίας
Η αστική συγκοινωνία της Κομοτηνής στέκεται δίπλα σε σειρά δράσεων και εκδηλώσεων σωματείων της περιοχής, αθλητικών και άλλων, στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, επίσημους αγώνες και διοργανώσεις μεγαλύτερου βεληνεκούς, και σκοπό έχει να συνεχίσει να το κάνει με αγάπη για τον τόπο και τους τοπικούς συλλόγους.
Νίκος Λυκούδης: Ο αναμορφωτής του Αστικού ΚΤΕΛ ΚομοτηνήςΊση μετακίνηση για όλους
Πέτυχε στην πράξη το σλόγκαν «ίση μετακίνηση για όλους» παρέχοντας πρόσβαση και ειδικές θέσεις εντός των λεωφορείων σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, θέτοντάς τους σε προτεραιότητα. Εξόπλισε τα λεωφορεία του με ειδικές ράμπες ώστε να μπορούν τα αμαξίδια να εισέρχονται και να εξέρχονται με ασφάλεια. Η καλύτερη αστική εξυπηρέτηση ξεκινάει από την ισότητα και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.
Τουριστικό Blue Travel
Με τις ίδιες αρχές και αξίες συνεχίζει το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής το έργο του και με το Blue Travel, το ταξιδιωτικό γραφείο που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί το κοινό όπου δεν φτάνουν τα αστικά λεωφορεία της Κομοτηνής. Με δύο γεμάτες σεζόν στο ενεργητικό του καθώς και εκατομμύρια χιλιόμετρα εμπειρίας των οδηγών και στελεχών του, το Blue Travel αναλαμβάνει μετακινήσεις συλλόγων, σωματείων, ομάδων, προς κάθε προορισμό.

“Με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον συνεχίζουμε να δουλεύουμε για εσάς!”, σχολιάζει λακωνικά ο Νίκος Λυκούδης, ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη το ευρύ επιβατικό κοινό των αστικών γραμμών αλλά και το οργανωμένο που ταξιδεύει με το Blue Travel!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood