Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκδήλωση σε στίβο, με Ανδαλουσιανά άλογα, του Ιππικού Πολιτιστικού Ομίλου Κομοτηνής, με τίτλο "Χορεύοντας...με τα άλογα".
289533361_129802079696705_8188183413031778501_n

Μπορεί ο καιρός να…προσπάθησε να χαλάσει τη χθεσινή εκδήλωση του Ιππικού Πολιτιστικού Ομίλου Κομοτηνής με τίτλο “Χορεύοντας…με τα άλογα”, όμως δεν τα κατάφερε! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στέφθηκε με επιτυχία πέραν των προσδοκιών των διοργανωτών, με πολλούς φίλιππους Ροδοπίτες και όχι μόνο να προσέρχονται στον χώρο της Φάρμας ΙΖΑ.

Τα Ανδαλουσιανά άλογα της φάρμας Yeguada Andaler κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους ανταποκρινόμενα στο έπακρο στα «αγγίγματα» εντολών του εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη της φάρμας Δημήτρη Ερεγλιάδη και του ιππέα Χάρη, με τη συμμετοχή και χορευτριών flamenco.

Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα

Eίναι γνωστό στους κύκλους των αλογάδων ότι τα Ανδαλουσιανά άλογα έχουν εντυπωσιακή νοημοσύνη, ευκινησία, ευελιξία, πειθαρχία, θάρρος, είναι υπάκουα στον αναβάτη και ακολουθούν εύκολα τις εντολές των ιππέων.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ενδείκνυνται να μπορούν να συνεργαστούν άψογα με τους ανθρώπους και να πραγματοποιούν τέτοια σόου.

Η Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής Έλλη Τσομπανίδου ευχαρίστησε “όλους όσους ήρθαν στην πρώτη μας εκδήλωση σε στίβο”, και ανέφερε: “Πραγματικά δεν περιμέναμε αυτή την ανταπόκριση του κόσμου και ζητάμε συγνώμη από όσους ήρθαν και δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση λόγω της μη χωρητικότητας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να διαδίδουμε το φίλιππο πνεύμα μέσα από εκδηλώσεις που πραγματικά μπορείς να δεις μόνο στις μεγάλες εκθέσεις ή σε στίβους του εξωτερικού πληρώνοντας ένα γενναίο χρηματικό αντίτιμο. Και χαιρόμαστε που μπορέσαμε να το προσφέρουμε δωρεάν σε συνεργασία με τους υποστηρικτές μας, τη ΔΚΕΠΠΑΚ, τα τοπικά ΜΜΕ και τους επαγγελματίες το τόπου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, και μην ξεχνάμε ότι τα καλύτερα πάντα έπονται”.

Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα

Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα Κομοτηνή: Ανδαλουσιανά άλογα και ιππείς προσέφεραν πρωτόγνωρο θέαμα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood